Neem contact op: (038) 385 51 61

Samenwerkend ontzorgen

Klimaat

Inzet voor mens en natuur

Van idee tot ontwikkeling en beheer: we houden het gehele proces rekening met mens, natuur en omgeving. Door verder te denken creëren we een circulaire, toekomstbestendige vastgoedoplossing. Duurzaam, energiezuinig en vooral leefbaar en werkbaar voor de gebruikers en de omgeving.

Lees meer over duurzaamheid

Procesbeheersing

Optimum in tijd en kwaliteit

Een bouwproces gaat niet alleen over grond en bouwen. Mens en natuur staan centraal. Daarom gaat onze inzet net iets verder. Groothuis Bouwgroep is de ontwikkelaar, adviseur en manager, maar voor u vooral de ondersteunende en samenwerkende bouwer. Door duidelijke communicatie en een goede planning in combinatie met een team van specialisten, zorgen we voor een onbezorgd bouwproces.

Lees meer over onze expertise

Innovatie

Vernieuwen tot verbetering

We maken toekomstbestendige oplossingen. Dit hoeft niet te betekenen dat al onze projecten de nieuwste snufjes moeten bevatten, maar wél dat ze beter zijn dan die van gisteren. Om dat te bereiken gaat onze inzet verder: we kijken kritisch naar traditionele methodieken en plannen en leren van onze fouten. Ook na oplevering gaan we proactief op zoek naar verbeteringen om de leefomgeving nog aangenamer te maken.

Samenwerking

Voorwaarde tot succes

Bij het realiseren van sociaal-maatschappelijke oplossingen staat samenwerking op één. Vanaf de start stellen we een team van adviseurs en specialisten samen waarmee we écht gaan bouwen. Maar we werken ook samen met alle andere betrokkenen. Bewoners, gebruikers, toekomstige gebruikers, omwonenden: we houden ze op de hoogte. Voor, tijdens en na het proces. Want het is immers ons gezamenlijke doel om het leven, werken en wonen voor hen, nu en in de toekomst, plezieriger te maken.

Menu