Neem contact op: (038) 385 51 61

Onze inzet voor business

Klimaat

Inzet voor mens en natuur

Vastgoed gaat niet enkel over bouw en grond, het gaat ook om mens en natuur. Bij het ontwikkelen van onze vastgoedoplossingen staat dit dan ook centraal. Leefomgeving, duurzaamheid en energiebesparing zijn belangrijke pijlers bij het realiseren van onze projecten. En daarin gaat onze inzet net iets verder: van idee tot inrichting.

Lees meer over duurzaamheid

Procesbeheersing

Optimum in tijd en kwaliteit

We begrijpen dat het werk als ondernemer nooit stil ligt. Groothuis Bouwgroep heeft expertise en ervaring met het creëren van vastgoedoplossingen en het realiseren van dromen van ondernemers. We richten niet alleen het ontwikkel-, bouw- en beheerproces zo efficiënt mogelijk in, we houden juist ook rekening met een efficiënte inrichting van uw pand. We zetten graag net een stapje extra om voor u een zo prettig en efficiënt mogelijke werkruimte te realiseren.

Lees over onze expertise

Innovatie

Vernieuwen tot verbetering

Als organisatie blijven we ons ontwikkelen. We kijken kritisch naar traditionele methoden en gaan vernieuwing niet uit de weg. We zoeken iedere dag naar nieuwe oplossingen om het project nog sneller te doen en beter te maken. Niet alleen tijdens het bouwproces, maar ook daarna.

Samenwerking

Voorwaarde tot succes

Om tot dit optimale resultaat te komen, stellen we in een vroeg stadium een team samen waarmee we letterlijk aan uw onderneming bouwen. Door vanaf het begin alle betrokken adviseurs en specialisten bij het proces te betrekken en met elkaar in gesprek te gaan, voorkomen we onduidelijkheden en discussies tijdens de uitvoering en zorgen we voor een onbezorgd bouwproces.

Menu