Neem contact op: (038) 385 51 61

Digitale kwartaalbijeenkomst

Afgelopen vrijdag vond de allereerste digitale kwartaalbijeenkomst bij Groothuis Bouwgroep plaats. Net als anders willen we onze medewerkers op de hoogte brengen van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf, alleen was de voorbereiding dit keer een stuk technischer, maar zeker haalbaar!

Bijna 100 medewerkers, thuis, op kantoor of op de bouwplaats, namen deel aan de kwartaalbijeenkomst in het digitale Café Oranje. In dit interactieve café werd er afgetrapt met de presentatie. In de tussentijd hadden de medewerkers de mogelijkheid om vragen te stellen via een chatfunctie.

Na het officiële gedeelte was er tijd voor wat gezelligheid en daar kan een pubquiz natuurlijk niet aan ontbreken. Alle medewerkers namen fanatiek deel. Tot slot hebben we afgesloten met een vrijdagmiddagborrel. Een hapje en een drankje waren al van te voren opgestuurd en via Café Oranje hadden de medewerkers de mogelijkheid om een digitaal tafeltje te kiezen om vervolgens met collega’s via Teams na te borrelen.

 

Menu