Neem contact op: (038) 385 51 61

Blog: Kick Off bij Groothuis Bouwgroep

Auteur: Claudi Groothuis / 26 april 2018

Goed om te horen: onze nieuwe medewerkers vinden dat er veel energie en ambitie in onze organisatie zit. Dat is precies wat we als Groothuis Bouwgroep graag uitstralen. Hun eerste periode bij ons bedrijf ervaren ze ook als heel plezierig. Dat vertelden ze tijdens de meest recente ‘Kick Off’. Elk half jaar houden we zo’n bijeenkomst waarin we uitgebreid kennismaken met onze nieuwe mensen. Dit keer waren dat tien medewerkers en afstudeerders die recent met het ‘oranje virus’ zijn besmet.

Als directie en management vertellen we tijdens deze bijeenkomsten over de historie van ons familiebedrijf en over onze visie en de rol die onze medewerkers spelen. De bijdrages van onze mensen zijn cruciaal voor ons bedrijf, zo realiseren we ons maar al te goed. Daarom investeren we veel in het vinden van de juiste mensen die vervolgens ook op de juiste plek hun werk doen. Wij zoeken naar ambitieuze medewerkers met een positieve instelling die graag initiatief nemen en zich verder willen ontwikkelen.

Wat dat betekent? Wat je wilt leren is bij ons belangrijker dan wat je hebt geleerd. Groothuis Bouwgroep is een lerende onderneming. Wij zoeken voortdurend naar mogelijkheden om ons zelf en ons bedrijf te verbeteren. Dat kan alleen als onze mensen dezelfde instelling hebben en zich ook willen blijven ontwikkelen. Wij geven daarvoor de kansen. Groothuis investeert veel in opleiding en coaching trajecten, zodat medewerkers binnen het bedrijf kunnen blijven groeien. Bovendien geven wij afstudeerders en starters op de arbeidsmarkt ook graag de ruimte bij ons bedrijf.

Verder zoeken we mensen die passen bij Groothuis Bouwgroep, onze cultuur en onze kernwaarden. Dat zijn respect, betrouwbaarheid, verbinding en plezier. Dat laatste woord vinden wij heel belangrijk. Plezier in je werk moet altijd voorop staan. Een prettige sfeer en mensen die goed in hun vel zitten dragen bovendien bij aan mooie resultaten. Voor een ontwikkelende bouwer en aanbieder van vastgoedoplossingen betekent dat in feite tevreden opdrachtgevers die blij zijn met ons werk. En dat is weer de beste garantie voor een gezonde toekomst van ons bedrijf.

Zin om daaraan bij te dragen? Groothuis Bouwgroep heeft op alle plekken in de organisatie ruimte voor de juiste mensen. Wij nodigen je daarom graag uit voor een goed gesprek. Of je nou net van school komt of al een brok ervaring in huis hebt en kwaliteiten en kennis die wij nog missen. Bij Groothuis Bouwgroep kun je een loopbaan starten en doorgroeien naar de baan van je dromen. Misschien spreek ik je wel tijdens de volgende Kick Off!

Menu