Een onbezorgd bouwproces

Een bouwproces kan op verschillende manieren worden ingericht. De verschillende samenwerkingsvormen bevatten verschillende werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Daarin onderscheiden wij verschillende bouwtermen zoals Design & Build, Turnkey, Bouwteam, Engineer & Build of traditioneel bouwproces. In feite komt het er op neer dat wij optreden als vastgoedadviseur, plantonwikkelaar, bouwmanager, bouwer en serviceverlener, oftewel aanbieder van huisvestingsoplossingen.

 

In de kern is onze procesaanpak heel eenvoudig: door vanaf het begin samen te werken, wordt het optimale projectresultaat bereikt. De opdrachtgever, opdrachtnemer en betrokken adviseurs en specialisten trekken op als partners, waarbij ieder haar eigen expertise en ervaring inbrengt en samenwerkt op basis van volledige gelijkwaardigheid. Door deze aanpak worden elkaars kennis en kwaliteiten optimaal benut. Door een grondige gezamenlijke voorbereiding worden bovendien discussies tijdens de uitvoering vermeden. Vanaf het begin wordt het gesprek gevoerd. Van discussie naar dialoog dus!

Optimale beheersing begint bij goede organisatie, duidelijke informatie en vraagt om proactief handelen. Wij geven hier invulling aan met behulp van de LEAN werkmethode en integrale gegevensuitwisseling met BIM. Deze voegen waarde toe aan het bouwproces en het projectresultaat.

Onze inzet gaat verder, wij stapelen niet alleen stenen. Wij bieden ruimte om te wonen en te werken, efficiënt, verantwoord en duurzaam. Dat is een heel andere benadering.