Aankoop, ontwerp, realisatie en onderhoud gebundeld

Groothuis Bouwgroep is een ontwikkelende bouwer. Bouwprojecten nemen wij van a tot z voor onze rekening. Van de aankoop van grond en een eerste plan tot realisatie, service en onderhoud. Groothuis Bouwgroep brengt partijen aan tafel, zoekt samenwerkingen, werkt plannen uit en realiseert ze. Vanzelfsprekend met de ons zo kenmerkende inzet en expertise.

Een goed voorbeeld van onze rol als projectontwikkelaar is het Melmerpark in Kampen. Een plan dat al jarenlang muurvast zat hebben wij daar weer in beweging gekregen. Resultaat is een florerend bedrijvenpark langs de N50, dat de komende jaren nog verder gestalte krijgt. Inwoners van Kampen en een wijde regio winkelen graag op het Melmerpark. Wij zijn trots op deze ontwikkeling.


Prettig werken, betere resultaten

Mensen brengen een groot deel van hun leven door op het werk. Onze opdrachtgevers begrijpen dan ook hoe belangrijk hun werkplek is. Omdat een goede werkplek bijdraagt aan het werkplezier van mensen en de prestaties van organisaties. Met onze kennis, ervaring en innovatieve methodieken bouwden wij al honderden bedrijfspanden, scholen, autobedrijven en sportgebouwen. Ons werkplezier leidt tot uw werkplezier.


Woningen waarin mensen zich thuis voelen

Van rijtjeswoning tot luxe villa geldt: comfortabel, veilig en met plezier wonen is belangrijk voor de levenskwaliteit. Groothuis Bouwgroep realiseert woningen waarin mensen zich thuis voelen. Nu én in de toekomst. Daarvoor ontwikkelen wij innovatieve concepten die wij in heel Nederland toepassen. Ons werkplezier vertalen wij in uw woonplezier. Ook in de woningbouw gaat onze inzet verder.


Onderhoud zonder zorgen

Onze inzet gaat verder dan alleen het bouwen. Goed onderhoud van uw vastgoed verhoogt het werk- en leefplezier en verhoogt de levensduur. Wij bieden opdrachtgevers de mogelijkheid om een onderhoudscontract voor meerdere jaren af te sluiten. Voor een vaste prijs verzorgen wij het gehele onderhoud – van lichtknopje tot schilderwerk – en alle service. Wij fungeren daarbij als spin-in-het-web voor de verschillende vakspecialisten. U heeft er zelf geen omkijken naar.