Familiebedrijf

Groothuis Bouwgroep is een familiebedrijf in hart en nieren, gesticht en gevestigd in Genemuiden, in het mooie Overijssel. Onze geschiedenis voert terug naar 1959, het jaar waarin Willem en Trijn Groothuis hun onderneming startten… in een stal! Hun zoons Siebren, Wim en Henk bouwden Groothuis Bouwgroep uit tot wat we nu zijn: een innovatief bedrijf dat vastgoedoplossingen voor nu en later biedt. Een onderneming die gekenmerkt wordt door betrokkenheid, nieuwsgierigheid en de drive om het elke dag beter te doen.

Al meer dan een halve eeuw inzet

Sinds 1959 hebben natuurlijk heel wat veranderingen plaatsgevonden. Maar wat steeds is gebleven, is onze nauwe band met opdrachtgevers, de openheid waarmee wij nieuwe ontwikkelingen omarmen en vooral onze gedrevenheid om het best denkbare werk af te leveren. Dat onze inzet verder gaat, kunnen we dus eigenlijk al meer dan een halve eeuw zeggen.

Traditie, ervaring én innovatie

Inmiddels staat met Wim, Claudi, Bert Jan en Jeroen de derde generatie Groothuis aan het roer. Medewerkers voelen zich thuis bij ons. Regelmatig vieren wij een jubileum van een personeelslid. Toch hebben we een opvallend jonge ploeg medewerkers. Wij combineren traditie en ervaring met innovatie en vooruitstrevende werk- en denkwijzen. Zonder geschiedenis geen toekomst.

Welkom bij Groothuis Bouwgroep!

Een goede band met mensen vinden wij essentieel. Vertrouwen staat daarbij voorop. Of het nu gaat om onze medewerkers, onze relaties of onze opdrachtgevers. De koffie staat altijd klaar, wij nemen de tijd voor een gesprek en we zijn altijd bereikbaar. Dat was zo en blijft zo. Welkom bij de familie Groothuis!