Harold Bruintjes | 48 jaar | Uitvoerder | werkt bij Groothuis Bouwgroep sinds 1986

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?
“Ik heb een opleiding gevolgd bij de OVG, een organisatie die jongeren opleidt voor een baan in het bedrijfsleven van Genemuiden. In die tijd moest je zelf een stageadres zoeken en zo kwam ik terecht bij Groothuis Bouwgroep. Uiteindelijk heb ik in de avonduren mijn uitvoerdersdiploma gehaald.

Wat vind je mooi aan je werk?
“Het is voor mij altijd duidelijk geweest dat mijn toekomst in de bouw lag. Ik vind het prachtig dat je elke keer met niets begint, alleen een kale vlakte en dat er uiteindelijk door samenwerken een prachtige gebouw gerealiseerd wordt. Daar ben ik elke keer weer trots op. Het mooie is als een project is afgelopen begint de hele cyclus weer van voren af aan. Die afwisseling en omgaan met mensen spreken me aan. Als uitvoerder ben je bezig met veiligheid, kwaliteit en planning rondom een bouwproject. Dat draagt veel verantwoordelijkheid met zich mee natuurlijk.”

Hoe zie je Groothuis Bouwgroep?
“Ik vind dat de familie Groothuis sociaal is. Ze staan open voor je. Dat karakter van familiebedrijf vind ik heel belangrijk. Juist daardoor ben ik altijd voor dit bedrijf blijven werken.”