Auteur: Groothuis Bouwgroep / 15 juli 2019

Er is maanden naartoe geleefd. Voeten kapot gelopen, pezen ontstoken, enkels gebroken, gezweet, geklaagd en gelachen. Vele vrije dagen en avonden zijn opgegeven. Regen, wind en hitte getrotseerd. Maar deze week bereikt alle voorbereiding zijn climax. Deze week lopen 17 diehards de Nijmeegse Vierdaagse. Als team Groothuis Bouwgroep lopen we 4x 50km voor de allerarmsten.

Het is een persoonlijke uitdaging voor alle lopers, maar bovenal een kans om het leven voor de allerarmsten in Tanzania draaglijker te maken. Daar werkt Groothuis Bouwgroep samen met Compassion aan de realisatie van 18 woningen en de renovatie van een school.

Een woning daar kost € 3.800,- en als groep hebben we ons tot doel gesteld om dit aan sponsorgeld in te zamelen. We vinden het gaaf om te melden dat dit ruimschoots is gelukt! De respons die we krijgen van familie, collega’s en relaties is bijzonder en erg motiverend. We zijn al hard op weg om 2 woningen te financieren en we zijn er van overtuigd dat we vrijdag de resterende € 500,- nog kunnen toevoegen, zodat we twee gezinnen aan een woning kunnen helpen.

Het zullen 4 lange, zware dagen worden, maar we gaan ervoor. Onze inzet gaat verder!

Volg deze week ons blog over de Nijmeegse Vierdaagse op onze website en sociale media. En mocht je ons als groep nog willen sponsoren, kijk dan op facebook.com/fondsgroothuisbouwgroep.

Volgend artikel:
Vorig artikel: