Auteur: Groothuis Bouwgroep / 18 januari 2019

Dit jaar vieren we feest: 60 jaar Groothuis Bouwgroep! In 1959 is de basis van Groothuis Bouwgroep gelegd door Willem en Trijn Groothuis. In de jaren daarna is Groothuis Bouwgroep uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat vastgoedoplossingen voor nu en later biedt. Vertrouwen en rentmeesterschap zijn twee hele belangrijke thema’s in deze jaren, waar we als organisatie nog steeds op ‘bouwen’. Als familiebedrijf zijn we hier erg trots op!

Activiteiten
2019 staat in het teken van het jubileumjaar. We zijn het jaar gestart met twee nieuwjaarsrecepties; voor Ondernemerskring Genemuiden en voor de medewerkers van Groothuis Bouwgroep. De nieuwjaarsreceptie van de OK was extra feestelijk, want zij vieren het 25 jarig jubileum! Op de nieuwjaarsreceptie met onze medewerkers hebben we samen geproost op ons jubileum en mochten we al even een kijkje nemen in de agenda van het komende jaar. Er staan mooie evenementen op het programma voor relaties, medewerkers en familie. We zien hier naar uit!

Fonds Groothuis Bouwgroep
Het jubileumjaar is ook het startmoment voor het fonds waarmee we verschillende doelen gaan steunen. Dit jaar zullen we ons speciaal inzetten voor de allerarmsten in Centraal Tanzania. Samen met hulporganisatie Compassion, die zich richt op kansarme kinderen, gaan we daar 18 woningen realiseren. Om dit mogelijk te maken zoeken we sponsoren. De kosten van een woning zijn slechts € 3.800,- maar het resultaat is levensveranderend. Kijk voor meer informatie op www.groothuisbouwgroep.nl/fonds.

Volgend artikel:
Vorig artikel: